Bli med på sommerleir for The Work

08.04.2019

5-dagers fordypning i Byron Katies The Work

Du er invitert til den andre skandinaviske sommerleiren for The Work i Mundekulla (Sverige), 21.-25. august 2019. 

Utforsk de vanskelige tankene dine

Frigjør deg fra de vanskelige tankene dine ved å utforske dem. Lær å sette spørsmålstegn ved overbevisningene og tankene dine og opplev kraften i The Work. Kom nærmere deg selv og andre og opplev en dypere fred, glede og frihet i livet ditt.

Vi tilbyr undervisning og samlinger som passer for deg, uansett om du er nykommer eller erfaren i The Work. Leiren ledes av sertifiserte fasilitatorer i The Work.

Program

Vi starter dagen før frokost med The Morning Walk, som er en gående meditasjon. (For deg som står ekstra tidlig opp er det også tilbud om Yoga). I løpet av dagen underviser vi i hvordan du kan bruke inquiry i livet ditt og hvordan du kan gå dypere i din indre utforsking. På kvelden blir det musikk, bevegelse, stillhet, hvile eller andre tilbud fra arrangører og deltakere. Du kan også ta badstue eller bare henge med venner.

Alle språk og nivåer er velkomne

Sommerleiren er åpen for alle som er interessert i The Work. Samlingene foregår stort sett på engelsk. I gruppearbeid og i par, velges det språket som passer best. Trenger du oversettelse til norsk, ta kontakt med oss på epost: summercamp@scandinavianthework.com

Sunt og vakkert

Sommerleiren er lagt til Mundekulla Retreat Center, nær Emmaboda i Småland. Mundekulla er et fantastisk senter i landlige omgivelser, med en herlig sauna og en innsjø du kan bade i. Her serveres sunn vegetarisk/vegansk mat, det meste er økologisk og leveres av en biodynamisk gård i nærheten. Måltidene inkluderer frokost, lunsj, ettermiddags-te og middag. Mundekulla tilbyr hyggelige rom med komfortable senger. Noen av rommene har eget dusj og toalett. Se rom-alternativene under.

Hvordan komme dit

Mundekulla ligger omtrent en mil fra Emmaboda. Det går direktetog til Emmaboda både fra København og Gøteborg med en reisetid på rundt 3 timer. Fra Stockholm tar togreisen omtrent 4 timer mens tog fra Oslo tar litt over 8 timer.

Når

Vi starter onsdag 21. august kl 13.00 og avslutter søndag 25. august kl 15.00.

Pris

Deltakeravgiften inkluderer all undervisning, mat og overnatting.

Vi tilbyr følgende alternativer:

A) Enkeltrom (pr person - 5 dager) 7 700 SEK/ 5 750 DKK/ 7100 NOK

B) Dobbeltrom, delt (pr person, 5 dager) 6 900 SEK/ 5 150 DKK/ 6400 NOK

C) Flersengsrom, 4+ (pr person, 5 dager) 6 700 SEK/ 5 000 DKK/ 6200 NOK

D) Campingbil/-vogn/telt 5 500 SEK/ 4 100 DKK/ 5000 NOK

Early bird-tilbud: Melder du deg på og betaler depositum før 5. mai, sparer du 1 000 SEK/ 750 DKK/ 920 NOK (dvs. du kan trekke 920 kr fra prisene oppgitt over)

Hvordan melde seg på

Du melder deg på ved å registrere deg på www.scandinavianthework.com og betale et depositum på 1000 SEK/ 750 DKK/ 920 NOK. Resterende beløp må betales innen 22. juli. Betalingsalternativer er PayPal eller innbetaling til konto. Avbestillingsgebyr er på 500 SEK/ 375 DKK/ 460 NOK. Du finner all informasjon du trenger på nettsiden.

Det er begrenset antall overnattingsplasser på Mundekulla. Hvis du vil være helt sikker på å få overnattingsalternativet du ønsker, vær tidlig ute!

Ytterligere informasjon

Sommerleiren arrangeres av Scandinavian association for The Work of Byron Katie. Vi er en ideell organisasjon med engasjerte mennesker som har erfart at The Work kan forandre livet. For oss er det derfor en glede å arrangere denne sommerleiren så vi kan dele The Work med andre. Eventuelt overskudd fra leiren vil bli brukt til å arrangere neste års Sommerleir.

Du finner mer informasjon (på engelsk) om Mundekulla, og om reise- og betalingsalternativer her.

Vi har også en egen Facebook-gruppe

Sertifiseringstimer

For deg som er i sertifiseringsprogrammet for The Work, vil sommerleiren gi 24 sertifiseringstimer. Disse er gyldige i 2 år dersom du velger å melde deg på sertifiseringsprogrammet i etterkant.

Ta kontakt

Har du andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss på epost: summercamp@scandinavianthework.com

Vi gleder oss til å se deg på Mundekulla!

Hilsen arrangørteamet

Charlotte Rosenberg, Ernest Holm Svendsen, Helena Montelius, Nayano Skaaning, Peter Larsson, Maria Paz Acchiardo, Marie Foxman Gustafsson, Melihate Dragoshi, Torun Tornesel and Anette Ronæss